Praktisk Info

INFO


Mødested

"Poppelhuset", Skovvej 48, 7000 Fredericia

Klik for at se kort eller streetview...


Hvornår mødes vi

Se under:

Bævere

Ulve

Junior

Spejder


Yderligere informationer

Se relevante informationer her på hjemmesiden eller på vores Facebook-side. Begge steder holder vi så vidt muligt

opdateret, men vi anbefaler at i følger med på facebook, hvis muligt.


Hvad koster det ?


Ved indmeldelse betaler man kr. 50,-

og her modtager man

KFUM-Spejdernes officielle tørklæde (værdi kr. 49,-)

Det koster kr. 360,-/halvårligt.

Opkrævning Februar/Septemper.

Der er brugerbetaling til lejrture

(typisk kr. 100,-/125,-)

Til større lejre, kan prisen variere.

KFUM Uniforms-skjorten


Når man er meldt ind og har besluttet,

at man gerne vil være spejder, er det ved at være tiden til at akskaffe sig en uniform. Vi har enkelte brugte i Poppelhuset, der kan købes til en favorabel pris. Ellers kan man købe en ny ved 55 Nord.dk, som er spejdernes egen butik beliggende i Taulov.

Se KFUM's uniformsvejledning her...

Vores skønne ledere


De fleste af gruppens ledere har selv været spejdere i deres barndom og har holdt fast i interessen. Andre har først senere fundet ud af, hvor spændende og givende spejderarbejdet er.

Vi har en rigtig god fasttømeret stab af ledere, men der er altid plads til flere, så var det noget for sig - så kom frisk !!

Læs mere om de enkelte personer her...

GENEREL INFORMATION


KFUM-Spejderne i Danmark er et spejderkorps, der blev oprettet i 1910. Vi er tilknyttet den internationale spejderorganisation - The World Organization of The Scout Movement (WOSM)

Vores spejderarbejde er mest rettet mod børn og unge, som vi ønsker at støtte i at blive selvstændige, ærlige, demokratiske og ansvarlige voksne, der har respekt for deres omverden og naturen.


Formål

Som spejdere har vi ikke en politisk holdning, men vi har en holdning til livet. Vi er respektfulde overfor andre mennesker, og vi værner om naturen. En spejder er ærlig og ansvarlig og har sin egen mening.

Læs mere på KFUM-Spejdernes hjemmeside...


Religion og tro


KFUM-Spejderne i Danmark er tilknyttet den danske folkekirke og en lille del af vores formål er, at præsentere medlemmerne for det kristne budskab. Vi vil og kan på ingen måde tvinge dem til at tage det til sig. Det er vigtigt for os, at der er plads til både tro og tvivl.

Naturen


En vigtig del af spejderlivet foregår i naturen. Som KFUM-Spejder lærer man at respektere og værne om naturen ved at leve, lære og lege i det fri. Derfor er friluftslivet en central del af spejderarbejdet, både i hverdagen og når vi mødes på lejre.