Galleri

BILLED GALLERI

 

Her finder du billeder fra mange af de ture og lejre vi tager på - tag et kig og se hvad vi bla. laver...

Vi er i dag meget mere aktive med at ligge billeder op på vores Facebook - det er der det sker, så smut derind, giv os et like og følg med i vores aktiviteter...

Sommerlejr 2021 -Trop

Begivenhedsdato: sommeren 2021

 

Endnu en rigtig dejlig lejr, med disse fantastike unge mennesker - årets sommerlejr gik til Stubdrup. Hvor der blev hygget til den helt store guldmedalje.

Sommerlejr 2021 - Bævere og Ulve

Begivenhedsdato: sommeren 2021

 

Fantastisk sommerlejr i pragtfulde og meget hyggelige omgivelser i Skærup ZOO - godt humør og masser af gode oplevelser sammen med dyrepassere og de mange, mange spændende dyr.

Sommerlejr 2019 -Trop og Junior

Begivenhedsdato: sommeren 2019

 

Fantastisk sommerlejr - godt humør højt til loftet og plads til alle - hold op hvor vi hygger os - denne gang i de fantastiske ramme ved Daugaard Stand og Æbleskoven.

Sommerlejr 2019 - Bævere og ulve

Begivenhedsdato: sommeren 2019

 

Rigtig hyggelig sommerlejr ved Houens Odde - altid et dejligt sted at komme som spejder - masser af gode oplevelser.

Degnetoften 2019 - Familie Gruppe Tur

Begivenhedsdato: 6-7/4-2019

 

Gruppen havde inviteret alle spejdere med familie med på tur til Spejdercenter Degnetoften ved Ribe - Weekenden stod på en tur til Mandø med Mandøbussen, en tur ud i vadehavet sammen med en biolog fra Vadehavscenteret og en bytur rundt i den gamle del af Ribe samt Ribe Domkirke.
Derudover en masse hygge, samvær og nærvær.

Assenbæk 2018 - Sommerlejr Senior, Spejder og Junior

Begivenhedsdato: uge 28 - 2018

 

Årets sommerlejr for de største gik i år til Assenbæk Møllecenter - det blev en uge med helt utroligt fantastisk vejr. Der var både et stort søslag - selvfølgelig på hjemmebyggede tømmerflåder, der blev holdt mini-ol, der blev lavet vikingemad (helt fra bunden af, så hønen skulle slagtes først) samt meget meget meget mere.....

KFUM spejdernes 100 års jubilæumslejr

Begivenhedsdato: 19-20.05.2018

 

Jubilæumslejren blev holdt for alle grupperne i distriktet som havde lyst til at være med - vi var godt 120 spejdere fra Munkebjerg Distrik. Ud over lejren blev der også afholdt en distriktsturnering, hvor der blev dystet i almindelige spejderfærdigheder. Lejren blev afsluttet med en friluftsgudstjeneste søndag afholdt af vores lokale præst fra Hannerup Kirke.

KFUM spejdernes 100 års jubilæumsfest

Begivenhedsdato: 18.05.2018

 

Det er ikke hver dag, at man kan fejre 100 års jubilæum, så det blev fejret med en ordentligt fest, hvor alle nuværende og tidligere spejderledere fra KFUM spejderne i Fredericia var inviteret. Der blev spillet op til dans af "spejder-bandet" BP-Spirits, så der blev skrålet igennem på de mange gode spejdersange. En rigtig hyggelig aften, med både nye og gamle spejder venner - der blev også lige uddelt et par årsstjerne - bla. en 50 års stjerne til Birthe Bøgh.

KFUM spejdernes 100 års jubilæumsreception 

Begivenhedsdato: 18.05.2018

 

Der blev i dagens anledning holdt en stor reception. Det var en stor fornøjelse for os at se og få snakket med nogle af vores rigtig gamle spejdere fra "Klan LOAFER GANG", som var aktive sidst i 50'eren samt først i 60'erne - TAK fordi i kom.

Ligeledes var det med stor glæde, at vi havde besøg af Borgmester Jacob Bjerregaard, Hannerup Kirke, Kultur- og Fritidsforvaltningen, KFUM Spejdernes hovedbestyrelse, Sct. Georgs Gilderne, Y's Mens Klubberne, Fredericia Dagblad, Danmark C TV og mange flere.

Vimmerby 2018 - Sommerlejr Ulve og Bævere

Begivenhedsdato: Kr. Himmelfartsferien 2018

 

Ulvene og bæverne kom i år på sommerlejr i Kr. Himmelfartsferien - turen gik til altid skønne Houens Odde Spejdercenter og temaet var i år Astrid Lindgrens Verden. 

Så der blev balanceret fra bygning til bygning - lige som Emil og der blev løbet i alt for store sko - lige som Pippi og der blev sørme også mulighed for at løfte rundt på Pippi's hest :-) og meget meget meget mere...

SL2017 - Spejdernes Landslejr 2017

Begivenhedsdato: Sommeren 2017

 

Årets helt store spejder oplevelse i Danmark - der bliver nemlig "kun" afholdt Landslejr hvert 5. år og vi var selvfølgelig på "pletten". Der var masser af gode aktiviteter og det var en stor stor oplevelse - desværre var vejret dog ikke helt med os og vi døjede med en del regnvejr.

 

Beklager på forhånd - men billederne ligger desværre ikke i kronologisk orden....

Port Arthur 2017 - Bæversommerlejr

Begivenhedsdato: Sommeren 2017

 

Bæverne havde en fantastisk sommerlejr i de flotte og spændende omgivelser på Port Arthur Spejdercenter.

 

Der var var mange gode og spændende aktiviter og vi har her på billederne vist et udpluk af dem.