Bliv leder hos KFUM Spejderne Olaf Rye Gruppe

OLAF RYE GRUPPE 


Gruppen har med sine over hundrede år på bagen været med til at give i tusindvis af børn og unge gode oplevelser - oplevelser for livet!!


Har lært dem værdier, holdninger og færdigheder til gavn for dem selv og det store fællesskab.


Har lært dem at værne om naturen og hinanden samt at acceptere individets forskelligheder.


Læs mere om de voksne bag gruppen her...

OLAF RYE GRUPPE SØGER FLERE LEDERE


Alle ledere i Olaf Rye Gruppe er frivillige. Vi synes, at det er super fedt at være med til at udvikle børn og unge i vores fritid - og vi får selv et stort udbytte ud af det. Vi har et fantastisk sammenhold og hygger os rigtig godt sammen.

 

Kan du lide at være ude i naturen? Lyder friluftsliv, fællesskab og udfordringer som noget for dig? Og har du mod på at gøre en forskel i børn og unges liv samt rykke dig personligt?

 

Spejder er populært blandt børn og unge som aldrig før, og det kan vi mærke her hos KFUM-Spejderne Olaf Rye Gruppe. Vi har så travlt, at vi i øjeblikket mangler en håndfuld spejderledere.

 

Som spejderleder er du frivillig, men udregnet i gode oplevelser og personlig udvikling, så får du et af de bedst betalte lederjob i verden.

 

Kontakt Gruppen hvis du vil vide mere (er interesseret) og har lyst til at komme og møde os, for at se hvad vi laver – vi vil så gerne møde DIG 😊